Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop)

Αναπτύσονται e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας και πουλήστε το προϊόν σας σε ολόκληρο τον κόσμο 365 days/year, 24hrs/day

Στόχος μας στην κατασκευή e-shop είναι ο εντυπωσιακός σχεδιασμός με την ταυτόχρονη εύκολη πλοήγηση αλλά και τη χρηστικότητα – λειτουργικότητα σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σημαντικό κομμάτι επίσης είναι η εύκολη διαχείριση στην προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων, στη διαχείριση παραγγελιών και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η κατασκευή e-shop είναι ένας τομέας που απαιτεί όχι μόνο γνώσεις κώδικα και προγραμματισμού αλλά και ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα του marketing. Μόνο αν συνδυαστούν αυτά τα δύο, θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα e-shop ικανό να αυξήσει τις πωλήσεις και την αποδοτικότητα της επιχείρισης σας.

Επιχειρηματίες που δεν έχουν εμπειρία στον χώρο του internet χρειάζονται έναν καλό σύμβουλο δίπλα του ώστε να τους ενημερώσει για τις λύσεις που χρειάζονται, γιατί η έλλειψη δυνατοτήτων σε ένα e-shop ίσως είναι ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας για μια online αγορά.

finditΤο θέμα είναι να το βρουν!

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας φίλτρων για την απλούστερη κατηγοριοποίηση των προϊόντων σας.

Πρόκειται για μια έξυπνη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική-απαραίτητος παράγοντας για αποτελεσματική κατασκευή ιστοσελίδων– καθώς με την ελαχιστοποίηση των προϊοντικών κατηγοριών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο επισκέπτης εντοπίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητά, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες αγοράς προϊόντος και επιστροφής του επισκέπτη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

epipleon_agoresΚερδίστε μια επιπλέον αγορά!

Ο έλεγχος της εμπορικής σας πολιτικής είναι πια στα χέρια σας!

Με άλλα λόγια, επιλέγετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις τα προϊόντα ή τις κατηγορίες προϊόντων τα οποία θέλετε να βάλετε σε προσφορά.

Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνετε τον επισκέπτη αφενός να εντοπίσει την προσφορά χωρίς να χάνει χρόνο και αφετέρου τον προτρέπετε να προχωρήσει σε μια επιπλέον αγορά.

google_analyticsΤο εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια!

Το Google Analytics είναι το Απόλυτο Εργαλείο Μέτρησης Απόδοσης των παραγόντων που παίζουν ρόλο στην αποτελεσματικότητα του e-shop σας, καθώς οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται μόνο στην πηγή προέλευσης του επισκέπτη.

Το ευφυές αυτό εργαλείο εντοπίζει τυχόν τρωτά σημεία, όπως από πού φεύγουν οι επισκέπτες καθώς και το ποσοστό αγορών και εγκατάλειψης.

Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να απογειώσουμε τις πωλήσεις του e-shop σας.

οι πελάτες μαςΜερικοί από τους συνεργάτες μας

mikeliekdeltaionianbluedulacepiruspalacegrandseraigkontaskolionasioskonitsamountainmarsupinelimicrolancermontanapoliteianantinolympicsafetdagiovannicorfubourazaniaarantistressbeautyforyouspot