Κατασκευή Ιστοσελίδων

Για όλους εμάς, το web design αποτελεί την δημιουργική απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο

Δημιουργούμε Web Sites για όλους. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα της επιλογής σας παρέχοντας σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πετύχουμε πρωτότυπες, καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες αλλά και προωθημένες σωστά στις μηχανές αναζήτησης.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία μας, και έχοντας ως κύριο γνώμονα την αρτιότητα των εφαρμογών που κατασκευάζουμε, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας, της δυναμικότητας σας και των υψηλών απαιτήσεων του διαδικτύου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

ergaleio_douleiasΕπένδυση και Εργαλείο δουλειάς

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο. Αποστολή του είναι να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο δουλειάς το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά θα αυξήσει την κερδοφορία της.

Επιλέγοντας την ομάδα μας, θα διαπιστώσετε αφενός ότι η ποιότητα της δουλειάς μας ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε και αφετέρου ότι τιμάμε αυτήν την εμπιστοσύνη σας γιατί ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς! Και ό,τι δημιουργούμε είναι αποκλειστικά για εσάς!

simpleΤα σύγχρονα sites είναι απλά!

Η εποχή που ένα site έμοιαζε με υπερπαραγωγή του σινεμά έχει περάσει προ πολλού!

Η σύγχρονη σχεδιαστική τάση σε ό,τι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop δεν επιτρέπει υπερβολές.

Αντιθέτως δίνει έμφαση στους ανοιχτούς χώρους, σε ένα clean cut design, δίνει χώρο στην απλότητα, την έμφαση στην πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη.

Οι σχεδιαστικές υπερβολές ανήκουν πια στο παρελθόν και τα πάντα απεικονίζονται με απλές, ξεκάθαρες γραμμές. Αυτό συμβαίνει γιατί το internet ωριμάζει ως μέσο και εστιάζουμε στη σκοπιμότητα της απλότητας.

compatibilityΝα σας βλέπουν από παντού!

Και από «παντού» εννοούμε από επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops, netbooks, tablets και smartphones, smart tvs, smart glasses, smart watches, ότι είναι “smart”.

Με άλλα λόγια, για να το πούμε και στη «γλώσσα» μας, να είναι το site “responsive”, δηλαδή να προσαρμόζεται η διάταξη του και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη.

Φανταστείτε μόνο αυτό: η εποχή κατά την οποία τα πάντα θα γίνονται μέσα από κινητές συσκευές που συνδέονται στο internet δεν θα αργήσει. Δεν είναι κρίμα η ιστοσελίδα σας να μην είναι δυναμική και να μην διαβάζεται σωστά;

monadikosSite με χαρακτήρα και ταυτότητα! Το δικό σας site!

Στην Social εφαρμόζουμε όλα τα παραπάνω. Στόχος μας είναι κατασκευή ιστοσελίδων με ταυτότητα. Με τον όρο «ταυτότητα» εννοούμε ότι κάθε site θα πρέπει να είναι μοναδικό, τόσο από πλευράς εικαστικής προσέγγισης όσο και από λειτουργικής υλοποίησης. Να μην μοιάζει με κάποιο άλλο.

Είναι πεποίθησή μας ότι το site σας θα πρέπει να συνάδει με το χαρακτήρα, το προφίλ των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Είναι ο μόνος τρόπος για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό. Και με αυτό το σκοπό εργαζόμαστε.

Οι πελάτες μαςΜερικοί από τους συνεργάτες μας

iekdeltamikelmicrolancersafetolympicnantinpoliteiamontanaionianbluekolionasioskonitsamountainmarsupineligrandforestgrandseraigkontasepiruspalacedulacbeautyforyouantistressaarbourazanicorfudagiovanni