Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε!

Trust our vission!

Η ομάδα της Social, όταν αναλαμβάνει την δέσμευση για κατασκευή ιστοσελίδων, επιλέγει την δημιουργία και ξεκινάει τη σχεδίαση ιστοσελίδας με λευκό καμβά.

Μόνο έτσι μπορούμε να εστιάσουμε στα δυνατά σας σημεία!

Για όλους εμάς, το web design αποτελεί την δημιουργική απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο, το δικό σας εργαλείο δουλειάς,

τη δική σας επένδυση και οφείλουμε να δημιουργήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς αυτό που αξίζει στην επιχείρησή σας: μια σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα, καθρέφτη της επιχείρησή σας.

Ο δρόμος για την επιτυχία: Βρες, Σκέψου, Πρωτοτύπησε, Δημιούργησε, Απογειώσου

Social Consulting

Υπηρεσίες που σας παρέχουμεκαι ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα της επιλογής σας παρέχοντας σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.


Γραφιστικές & Εκτυπωτικές υπηρεσίες

To γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό διάφορων λογοτύπων που μπορεί να χρειαστείτε ή της εταιρικής ταυτότητας σας (κάρτες, διαφημιστικά κτλ).

Διαχείρηση Social Media

Η ραγδαία αυξανόμενη χρήση των social media σχεδόν από όλους τους χρήστες Internet κάνει επιτακτική την παρουσία σας στα social media ή τουλάχιστον στο facebook.


Σχεδιασμός επιχειρηματικών video

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό ενός αποτελεσματικού και επιτυχημένου επαγγελματικού video

Προώθηση Ιστοσελίδας

Το S.E.O. (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία και οι τεχνικές μέσω των οποίων το site σας θα βγει “ψηλά” σε στοχευμένες λέξεις μέσω των οργανικών (μη πληρωμένων) αποτελεσμάτων.


Κατοχύρωση Domain

Η κατοχύρωση domain name είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία καθώς αποτελεί το όνομα με το οποίο θα γίνουν γνωστοί στο διαδίκτυο.

responsive

Ξεκινάμε κάθε έργο από λευκή σελίδα,Αναπτύσσουμε το λογισμικό που απαιτείται για κάθε ένα site,Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας,Είμαστε δίπλα τους συνεχώς

and make the web a little bit prettier

Οι πελάτες μαςΜερικοί από τους συνεργάτες μας

iekdeltamikelgrandseraidulacepiruspalaceionianbluekolionasioskonitsamountaindagiovannicorfubourazaniaarantistressbeautyforyougrandforestgkontasmicrolancermarsupinelimontanapoliteianantinolympicsafetspot