Σας ανεβάζουμε ψηλά με SEO (Search Engine Optimization)

Έχετε την εύνοια των κλικ!

Η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών για το site σας είναι οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google το οποίο κατέχει περίπου 90% μερίδιο στις αναζητήσεις. Το S.E.O. (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία και οι τεχνικές μέσω των οποίων το site σας θα βγει «ψηλά» σε στοχευμένες λέξεις μέσω των οργανικών (μη πληρωμένων) αποτελεσμάτων.

seo2Ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό site πρέπει να είναι «φιλικό προς τις μηχανές» αναζήτησης για να σας βρίσκει η Google

Μετάφραση: τα κείμενα του site δεν πρέπει απλώς να περιέχουν τις λέξεις – κλειδιά με τις οποίες ο δυνητικός επισκέπτης αναζητά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τι πραγματικά σημαίνει αυτό;

Η Google, όπως και κάθε μηχανή αναζήτησης έχουν θεσπίσει μια σειρά από κανόνες, τους οποίους κάθε site πρέπει να τηρεί με ευλάβεια, αν θέλει να απολαμβάνει την εύνοια των μηχανών αναζήτησης και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!Ήρθε η ώρα για seo προώθηση ιστοσελίδων.

Και η Google σας βρήκε! Όμως που σας τοποθέτησε;

Αν δεν είστε στην πρώτη σελίδα, ο ανταγωνισμός θα τρίβει τα χέρια του.

Συνεπώς, η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ορθή χρήση και εντοπισμό των λέξεων – κλειδιά.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια σειρά ενεργειών για την προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης!

Untitled-1Η περιβόητη 1η σελίδα!

Μια θέση στην 1η σελίδα στις μηχανές αναζήτησης,πλέον είναι ο ευσεβής πόθος όσων έχουν αντιληφθεί αφενός πως λειτουργεί το διαδίκτυο και αφετέρου ότι η έξυπνη αξιοποίηση των θαυματουργών εργαλείων που αυτό μας παρέχει αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη online παρουσία.

Σίγουρα θα σας δουν!seographic

Διατηρώντας τη θέση του site σας στην 1η σελίδα, δημιουργείτε όλες τις προϋποθέσεις και θέτετε τα θεμέλια για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand, των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται σταθερά στην 1η σελίδα -αποτέλεσμα ενεργειών προώθησης ιστοσελίδων– αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την αύξηση της κινητικότητας στο site σας, ενισχύει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.