Τα νέα μας

Είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε!

tips για να προσελκύσετε καλύτερα τους επισκέπτες των σελίδων σας

Returning-VisitorsΌταν κάποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας δεν θέλει να δει περιεχόμενο γεμάτο links, κινούμενες διαφημίσεις και γενικότερα οτιδήποτε τον εμποδίζει να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας. Το μόνο που θα πετύχετε έτσι είναι να κάνετε τους επισκέπτες σας να μην θέλουν να επιστρέψουν ξανά. Οι άνθρωποι σήμερα υποφέρουν από κατακλυσμό πληροφοριών, οπότε το περιεχόμενο σας πρέπει να είναι σαφές, καθαρό και καλαίσθητο.

Η περιήγηση πρέπει να είναι εύκολη και διαισθητική. Αυτά είναι κλειδιά για να κάνουν κάποιο να θέλει να επιστρέφει ξανά στον ιστότοπό σας.
Η γλώσσα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι δυνατή, χωρίς όμως υπερβολές ώστε να εμπλέκετε συναισθηματικά τον αναγνώστη χωρίς όμως να τον υπερφορτώνετε. Για παράδειγμα λέξεις όπως: γέλιο, αγάπη, μίσος προκαλούν αμέσως εντύπωση, αν το παρακάνετε όμως θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Η γραμματοσειρά είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς τομείς, διότι έχει άμεσο αντίκτυπο στην αναγνωσιμότητα και ευκρίνεια των κειμένων σας. Κανένας δεν θέλει να κάνει προσπάθεια για να διακρίνει εντυπωσιακές καλλιγραφικές αλλά δυσανάγνωστες γραμματοσειρές.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι πάνε στις δοκιμασμένες λύσεις των New Times Roman ή Verdana.

Τα χρώματα της γραμματοσειράς σύμφωνα με μελέτες δεν πρέπει να έχουν υπερβολική αντίθεση με το περιβάλλον π.χ. 100% μαύρα γράμματα και 100% λευκό περιβάλλον ή το αντίθετο.

Επιλέξτε πιο ήπιες αντιθέσεις, πράγμα που θα κάνει τα μάτια των αναγνωστών να μην κουράζονται εύκολα.

Τέλος θα προτείναμε το μέγεθος της γραμματοσειράς να είναι λίγο πιο πάνω από 12px.